17.09.2018.

Novi broj Telefonoteke je u pripremi

Ako tražite robu ili usluge, ako tražite poslovne partnere, ako se spremate da otvorite sopstveni biznis i želite da se informišete o poslovnoj situaciji u našem regionu, ako nudite profesionalne usluge, kako za kupca, potrošača i konzumenta, tako i za preduzetnika i profesionalca - Telefonoteka je mesto na kojem počinjete!

Iskoristite priliku, povećajte prodaju! Telefonoteka će Vam pomoći.

Oglas može da da svako Pravno lice. Kao dokaz da ste pravno lice potrebno je dostaviti kopiju registracije kod Agencije za privredne registre. Pre oglašavanja pogledajte spisak delatnosti u časopisu i pokušajte da svoj oglas smestite u neku od postojećih delatnosti. Ukoliko Vaša delatnost ne postoji u spisku delatnosti, dodaćemo je. U časopisu nije moguće oglasiti robu i usluge koje se kose sa zakonom o oglašavanju (alkoholna pića, cigarete, prodaju oružja, pornografiju...) Sve firme koje imaju oglas u prethodnom broju, ili nekoliko poslednjih, biće na vreme kontaktirane radi obnove oglasa za novi broj.

Oglas vaše firme će biti objavljen u štampanom izdanju (125.000 primeraka) i podeljen na sve adrese grada Novog Sada i okoline, i na internet stranici www.tft.rs  U cenu vašeg oglasa je uračunata i grafička priprema oglasa, koju obavljamo na osnovu Vašeg teksta i donetog materijala. Naravno, i vi sami možete pripremiti svoj oglas ili angažovati neki od specijalizovanih studija i agencija.

Pri tome treba poštovati sledeća pravila:

  •     Oglas raditi u tačnim dimenzijama u kojima će biti objavljen
  •     Sve boje, kako teksta, tako i vektorske grafike i bitmapa moraju biti u CMYK modu
  •     Slike (bitmape) dostaviti u rezoluciji od najmanje 300dpi
  •     Sav tekst pre predaje oglasa konvertovati u krive linije („convert to curves“ odnosno „create outlines“)
  •     Formati u kojima možete predati oglas su: cdr, ai, eps, psd, pdf, tiff ili jpeg

Svi zainteresovani mogu da nas kontaktiraju na sajtu i u kontakt rubrici ostave svoje podatke, nakon čega će ih kontaktirati neko iz Administracije.

Pišite nam