O nama

 Telefonoteka je poslovni adresar koji je iz štampe prvi put izašao 1991. godine. Od tada, pa do danas, redovno se štampa svakih 4 meseca (mart-juli-novembar), i besplatno deli na skoro sve adrese grada Novog Sada i okoline. Od početnih 40 000 primeraka, tokom vremena, tiraž je porastao do 125 000 primeraka po broju (375 000 godišnje), i stoga s ponosom možemo da kažemo da je do danas odštampano preko 8 miliona primeraka adresara.
 Poslovni adresar Telefonoteka bavi se oglašavanjem proizvoda i usluga. U štampanom izdanju sve oglasne poruke razvrstane su u deset, a na internet izdanju u šesnaest velikih poglavlja. U cilju lakšeg dobijanja tražene informacije, na početku svakog poglavlja nalazi se spisak ponuđenih delatnosti. Osim sadržaja svih poglavlja, korisnicima se nudi mogućnost pronalaženja firmi po njihovom nazivu (index firmi), a na internet izdanju i putem ključne reči. Firmu koja je dala oglas moguće je pronaći i na osnovu lokacije na kojoj se nalazi. Osim toga, svim firmama koje se nalaze u adresaru, omogućeno je da na internet izdanju naprave sopstvenu web prezentaciju proizvoda i usluga.
 Novina je da smo napravili i aplikaciju sa geolociranim pretraživanjem za Android uređaje. Ova aplikacija olakšava lociranje traženih firmi sa lica mesta i omogućava direktno kontaktiranje firmi (tel.pozivom ili e-mailom), te korišćenje iscrtane putanje od trenutne lokacije korisnika aplikacije do odabrane firme. Takođe, postoji mogućnost smeštanja pronađene firme među omiljene, čime se u mnogome skraćuje vreme sledeće pretrage. Aplikaciju Telefonoteka za vaš android uređaj možete bespletno preuzeti sa google play prodavnice.

 Uz veliki tiraž štampanog izdanja, najveća prednost ovakvog načina oglašavanja je činjenica da naša baza podataka sadrži veliki broj uvek aktuelnih informacija koje korisnici mogu da dobiju na veoma lak i brz način. I na kraju, nadamo se da ćemo i u buduće postojati na korist i zadovoljstvo naših korisnika.   
                                    
S poštovanjem,
UREDNIŠTVO