ELEKTROSPEKTAR VES


Brojem zvezdica ocenite ovu firmu
Oceni firmu:   

 ( 5 / 4)


pogledaj oglase
Na ovoj stranici možete pročitati o istoriji i radu naše firme.
Elektrospektar je porodična firma osnovana daleke 1971 godine. Naš kratak istorijat:
1971 god.
Prvi servis je bio u samom centru Novog Sada u Železničkoj ulici u dvorištu matičara i bavio se isključivo servisom kućnih aparata na terenu i u radionici. Zapošljavao je 9 radnika i bio je u to vreme prvi privatni servis za opravku kućnih aparata u Novom Sadu.
1986 god.
Servis se preselio u ulicu Teodora Pavlovića 10 u svoje vlasništvo i proširio delatnost na viklovanje elektromotora za veš mašine.U tom periodu dostiže vrhunac poslovanja sa 12 zaposlenih radnika.
2011 god.
Elektrospektar podeljena u dve celine koje funkcionišu kao jedna. Firma je na istoj adresi i broji trenutno 5 stalnih zaposlenih radnika. U okviru porodične kuće gde se nalazi firma postoje dva odvojena lokala gde se rade dve različite delatnosti
2013 god.
Proširili smo delatnost na servisiranje bele tehnike, servisiramo renomirane brendove u garantnom i vangarantnom roku. Obavljanje usluga servisiranja bele tehnike se obavljanja kroz našu samostalnu poslovnu jedinicu MP ELEKTROSERVIS koja se nalazi na našoj adresi.
Servis - Bavi se popravkom elektromotora širokih namena i remontom svih vrsta motora za veš mašine.
Trgovina - Bavi se prodajom rezervnih delova za belu tehniku, opremom za klimatizaciju i rashladu i ostalim pratećim materijalima i opremom. Mnoge promene u privredi su uticale na transformaciju naše firme. Kako je tržište menjalo pravce tako smo se i mi trudili da održimo konstantan kvalitet i kvalitetnu uslugu.Detalji

-->