HERC


Brojem zvezdica ocenite ovu firmu
Oceni firmu:   

 ( 5 / 3)

Svima koji tek opremaju svoj životni prostor, ali i onima kojima je potrebna nova oprema za kuću ili stan, neophodni su saveti i sugestije stručnjaka pri odabiru aparata i mašina koji olakšavaju i unapređuju kvalitet života. Bela tehnika HERC doo nudi najveći izbor ugradnih aparata kao i bele tehnike. U našem izložbenom salonu bele tehnike mogu se naći: šporeti, aspiratori, TV i muzički uređaji, frižideri, zamrzivači, bojleri, usisivači, telefoni, klima uređaji, mali kućni aparati.
Tu su i brzi krediti – bela tehnika na rate (od 6 do 48 meseci, bez odlaska u banku), plaćanje karticom (Yuba, DinaCard, Visa, MasterCard), dostava u roku od 24 časa, montaža i servis bele tehnike.
Bilo koji uređaj da Vam je potreban, ljubazni prodavci sa višegodišnjim iskustvom, pružiće Vam odgovarajuće informacije i uputiti na ono što je najbolje za Vas. Neophodno je uskladiti dimenzije prostora sa dimenzijama uređaja, ali i njihov dizajn sa funkcionalnošću.
Mi ćemo Vam predložiti idealno rešenje za usklađivanje Vaših želja i potreba. Oprema za kuhinje i kupatila, ali i sitnice koje čine život lagodnijim, kod nas se može pronaći:

- veliki izbor ugradne tehnike i aparata
- televizori, DVD uređaji, muzičke linije
- veš mašine, mašine za posuđe
- električni i kombinovani šporeti
- šporeti na čvrsto gorivo i gas
- kotlovi i peći na zemni gas
- frižideri i zamrzivači
- bojleri prohromski (10 godina garancije)
- usisivači Iskra, Electrolux (2 godine garancije)
- telefoni i mali kućni aparati
- klima uređaji

Sve što Vam je potrebno u srcu je ljubav, a bela tehnika se nalazi u HERC-u.Detalji

Radno Vreme

Radnim danom : 08:00 - 20:00
S u b o t o m ... : 08:00 - 15:00
N e d e l j o m . : Zatvoreno