EXPERTA ORDINACIJA


Brojem zvezdica ocenite ovu firmu
Oceni firmu:   

 ( 5 / 2)

Specijalistička ordinacija Experta je smeštena u strogom centru Novog Sada u prijatnom ambijentu stare grčke škole, u delu koji je adaptiran isključivo za potrebe savremene fizijatrije i rehabilitacije.
OSOBLJE I OPREMA Sve preglede u ordinaciji Experta obavljaju lekari specijalisti. Pristup svakom pacijentu je strogo individualan, u zavisnosti od problema zbog koga dolazi. Naša prednost su timski rad i kontinuirana edukacija zaposlenih u zemlji i inostranstvu. Pregledi i fizikalne terapije sprovode se u savremeno opremljenim prostorijama ordinacije. U skladu sa napretkom tehnologije, u specijalističkoj ordinaciji Experta koristimo najnovije generacije aparata. Zahvaljujući opremljenosti, ali i stručnosti, u Ordinaciji Experta rešavamo sve zdravstvene probleme vezane za sistem za kretanje.

- Fizikalna terapija: Lasersko zračenje, terapijski ultrazvuk, magnetna terapija, elektroterapija, ... (http://fizijatar.co.rs/web/fizikalna.html)

- Rehabilitacija: Rehabilitacija nakon preloma, povreda, šloga, pareze/paralize facijalnog nerva, povreda tetiva šake, obolelih od multiple skleroze, ... (http://fizijatar.co.rs/web/rehabilitacija.html)

- Akupunktura: Uspostavljanje energetske ravnoteže i zdravlja dejstvom igala na akupunkturne tačke (http://fizijatar.co.rs/web/akupunktura.html)

- Masaža: Relaks, anticelulit i hidromasaža (http://fizijatar.co.rs/web/masaza.html)

- Osteoporoza: Merenje koštane gustine ultrazvučnim aparatom (http://fizijatar.co.rs/web/osteoporoza.html)

- Pregledi dece, sportska medicina, ultrazvučni pregledi, kućne poseteDetalji

  EXPERTA ORDINACIJA
  Grad
  Novi Sad
  Ulica
  Grčkoškolska 3
  Telefoni


  021 / 522-793
  061 / 65-68-065


  E-mail
  fizijatarns@gmail.com

Radno Vreme

8:00-20:00

-->