AB


Brojem zvezdica ocenite ovu firmu
Oceni firmu:   

 ( 4 / 1)

RADIMO PO PRINCIPU HITNOG SERVISA!!!
Nudimo saradnju i zaposljavanje preko nase Omladinske zadruge. Egzistiramo od 2004.godine, brojimo preko 1000 clanova.Nasi clanovi su ili studenti ili nezaposlena a kvalifikovana lica koja su voljna da rade i sticu radna iskustva, bilo da su to poslovi stalnog karaktera ili povremeni i privremeni poslovi.

PREDNOSTI ZAPOSLJAVANJA preko Omladinske zadruge su u SMANJENIM POREZIMA I DOPRINOSIMA koji iznose cca 28%.

POVOLJNO JE ZAPOSLJAVANJE ZA POSLODAVCE KOJI IMAJU RADNIKE NA PROBNOM RADU ILI NA ODREDJENO VREME I DO ZAKLJUCENJA UGOVORA O RADU (za lica do 30 god.starosti) .Znaci MI RADNIKE PRIJAVLJUJEMO I ODJAVLJUJEMO da li sa zdravstvenim osiguranjem preko Zadruge ili je zdravstveno osiguranje po drugom osnovu-preko budzeta, kako vec prilike nalazu i kako se dogovorimo sa poslodavcem i radnikom.
SVU PAPIROLOGIJU (sto se tice ugovora, uputa, faktura, isplatnih lista,prijava,odjava i sl.)ODRADJUJE OMLADINSKA ZADRUGA, te je na taj nacin obim poslova za vasu administraciju smanjen.
Ukoliko ste ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU mozete nas kontaktirati i na nase telefone  021/6399 343, 064/7007106, 063/8431229 ili doci licno u nase prostorije u ul.Branka Copica br.26 svaki dan od 09 do 16 sati, subotom od 09 do 14 sati, nedeljom ne radimo.
U nadi da cemo uspesno saradjivati, srdacan pozdrav,
                                                                                     Omladinska zadruga AB
                                                                                     Slavica Steta, direktor
 
 Detalji

Radno Vreme

09 do 16 h, svaki dan,
09 do 14 h, subotom
nedeljom ne radimo

-->