CENTAR DUGA


Brojem zvezdica ocenite ovu firmu
Oceni firmu:   

 ( 0 / 0)

"DUGA - kombi prevoz i selidbe ",  je nastala iz želje da se zadovolje sve veće potrebe Novog Sada, kako za ekspresnim selidbama stambenog i poslovnog prostora, tako i za ostalim povezanim uslugama tipa: kombi prevoz robe, odnošenje nepotrebnih stvari i sl.Kroz višegodišnju praksu stvorili smo uigran i efikasan tim koji može da odgovori svim zadacima koji se javljaju u toku selidbe po vrlo povoljnim cenama.Takođe, trudili smo se da obezbedimo raznovrstan vozni park koji može, pre svega, ekonomično da obavi selidbu ili prevoz robe.Zbog svega toga stekli smo poverenje klijenata na tržištu organizovanih selidbi i transporta robe na teritoriji Novog Sada, Vojvodine i Srbije koji nam se, po potrebi ponovo obraćaju ili nas preporučuju drugima.
Kopletna usluga selidbe stambenih i poslovnih prostoraPo pozivu izlazimo u istom danu da procenimo veličinu i cenu selidbe (besplatno) i u mogućnosti smo da realizujemo istu taj dan. Prilikom selidbe ste u mogućnosti da nas angažujete za proveru zapakovanosti robe i zaštitu nameštaja. Naša kombi vozila su redovno održavana i opremljena za selidbe i prevoz razne vrste robe. Uz bogato iskustvo radnika naše usluge pružaju kvalitet i profesionalnost.Selidba kombijem sa ili bez radnika je jedna od naših primarnih delatnosti koju obavljamo duži niz godina o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih mušterija. Selidbe smo u mogućnosti da obavljamo 24h dnevno tj da se prilagodima vama.Svima je poznato da je svaka pojedinačna selidba specifična na svoj način, po prostoru, predmetima i vremenu te iziskuje posebnu pažnju u radu, a sve u cilju da preseljenje u vaš novi radni ili životni prostor prođe u najboljem mogućem redu, bez trzavica i stresa. Dugogodišnje iskustvo nam to omogućuje. Dodatne usluge prilikom selidbe:Prilikom selidbe, često se desi da se neke stvari istaknu kao nepotrebne. U tom smislu DUGA PREVOZ vam može pomoći u smislu angažovanja radnika i odnošenja na deponiju ovakvih stvari. Takođe, po potrebi vršimo rasklapanje nameštaja.Budite slobodni i kontaktirajte nas ili putem telefona ili putem formulara da utvrdimo cenu selidbe i potrebu angažovanosti radnika i kombija. Procene su besplatne.Prevoženje robe kombijem je jedna od naših osnovnih delatnosti pored usluga selidbe i usluga odnošenja starih stvari. Prevoz robe kombijem smo u mogućnosti, po potrebi, da organizjemo brzo i povoljno, bilo kog dana u nedelji, 24h dnevno. Naš vozni park poseduje različita vozila, od manjih do najvećih, tako da možemo da se prilagodimo vašim potrebama za transport robe. Kombi prevoz robe u gradskim uslovima je mnogo efikasniji i lakši u smislu pokretljivoti od kamionskog, a moguć je i prevoz paletirane robe koja se utovara viljuškarom.Kombi prevoz robe, sa ili bez radnika, možete vrlo lako obezbediti jednostavnim pozivom na naše telefone ili zakazati putem online formulara.Iznajmljivanje kombija: po potrebi možete iznajmiti kod nas, sa našim vozačem, kombi za prevoz robe na određeno vreme.Ako imate potrebu za raščišćavanjem: podruma, tavana, dvorišta, stambenog ili poslovnog prostora DUGA PREVOZ TIM vam može pomoći. Pored osnovne delatnosti, selidbe i prevoz, naša firma se bavi i odnošenjem nepotrebnih stvari. Sve što vam smeta mi možemo u kratkom roku odneti na legalne deponije. Svi predmeti koji guše vaš prostor, stari kaučevi, televizori, regali, bela tehnika, stare stvari, mogu biti odnešeni od strane naših radnika. Dovoljno je samo da nas nazovete ili popunite formular. Naše cene su vrlo povoljne a pre odnošenja možemo izaći na teren i besplatno proceniti uslugu.
 
Odvoz nepotrebnih stvariNaša firma osim odnošenja nepotrebnih stvari pruža uslugu odvoženja stolarije i drugih nepotrebnih predmeta. Vršimo i generalno čišćenje prostora gradilišta i radionica. Ukoliko vam je potreban veći broj radnika za ovaj posao DUGA PREVOZ je u mogućnosti da vam ih obezbedi Pored osnovnih delatnosti, selidbe, prevoz robe, odnošenja nepotrebnih stvari naša firma pruža i uslugu rasklapanja i sklapanja nameštaja.Prilikom selidbe vrsimo uslužno rasklapanje i sklapanje nameštaja, kuhinja, ormana itd, ako se ukaže potreba za tim.Ovaj posao takođe obavljaju radnici sa višegodišnjim iskustvom, sa profesionalnim alatom i savetima, koji su uvek dobrodošli.Zašto unajmiti nas za potrebe sklapanja-rasklapanja ili izradu nameštaja:Pružamo ekonomičnu i brzu uslugu.Imamo potrebno znanje, praksu i alat.Sarađujemo sa renomiranim proizvođačima, uvoznicima i salonima nameštajaMnogo zadovoljnih mušterija može da svedoči o kvalitetu našeg radaOstale delatnosti:Unajmljivanje radnika za potrebe raznih fizičkih poslova: grubi građevinski radovi, čišćenje snega, krčenje dvorišta itd.U mogućnosti smo da obezbedimo potreban broj radnika za razne poslove po vašoj želji: prenošenja, čiščenja itd.Nudimo vam pored usluge montaže i demontaže nameštaja i izradu nameštaja po meri od pločastih materijala kao što su kuhinje, dnevne sobe, spavaće sobe, dečije sobe, police, plakari, predsoblja itd.Za sve potrebne informacije obratite se na:    info@dugaprevoz.com    ili na    063/105-38-05    021/466-520Detalji

-->