Gradsko zelenilo Novi Sad


Brojem zvezdica ocenite ovu firmu
Oceni firmu:   

 ( 3 / 1)

Održavamo sve parkove u našem gradu: Dunavski, Futoški, Limanski, Kamenički, Petrovaradinski, Omladinski, Goranski, park kod Železničke stanice ... kao i velike zelene površine i drveće na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Delatnosti kojima se bavimo: Projektovanje, podizanje, rekonstrukcija, održavanje i zaštita javnih zelenih površina: parkova, skverova, travnjaka, zelenila duž saobraćajnica, blokovskog i zaštitnog zelenila...
JKP „Gradsko zelenilo“ održava osam parkova u gradu: Dunavski, Futoški, park kod Železničke stanice, Limanski, Omladinski, Goranski, Kamenički i park u Petrovaradinu. Proizvodnja i prodaja kvalitetno rasadnički odnegovanog sadnog materijala: drvorednih kalemljenih i dekorativnih lišćara, visokorastućih, niskorastućih i poleglih četinara, zimzelenog i listopadnog šiblja, perena, ruža, letnjeg i jesenjeg rasada cveća, tepih travnjaka. Izrada idejnih i glavnih projekata zelenih površina, bašti, predbašti, terasa, ugostiteljskih objekata, sportskih terena, bazena; podizanje – hortikulturno oblikovanje, održavanje i zaštita od bolesti i krpelja. Aranžiranje poslovnih objekata, svečanih sala (aranžmani od rezanog i suvog cveća, saksijski aranžmani), kompletna hemijska zaštita zelenila, kao i pružanje saveta o njegovoj nezi i održavanju. Bavimo se i izgradnjom, uređenjem i održavanjem rečnih kupališta, pružanjem turističkih i ugostiteljskih usluga, uništavanjem ambrozije na teritoriji grada mehaničkim i hemijskim sredstvima.broj komentara (1)

  • Goran Djokić 09/04/18 14:37

    Веома захтевно предузеће са пуно посла.

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar

Detalji

Radno Vreme

Radnim danom: 07:00 do 15:00

-->