OGLAS VAŠE FIRME MOŽE BITI OVDE


Brojem zvezdica ocenite ovu firmu
Oceni firmu:   

 ( 5 / 1)

Zašto se oglašavati?

U dobrim vremenima, trebalo bi da se oglašavate. U lošim – morate.
Jednostavno je: Ako se ne oglasite, potrošači vas zaborave. Istraživanje je dokazalo: Samo 50% od ciljane grupe potrošača će se setiti vašeg oglasa dan nakon što ga vide; samo 10% će ga se setiti nakon mesec dana. Samo kompanije koje se kontinuirano oglašavaju i dostupne su potrošaču i u toku krize mogu očekivati rast svog profita.

Isticanje oglasa?

Cilj isticanja oglasa Vaše firme na naslovnoj strani Telefonoteke je da povećate broj telefonskih poziva ili email-ova od strane potencijalnih mušterija. Istaknute firme imaju mnogo veću posećenost i primaju značajno više poziva. Istaknuto oglašavanje podrazumeva promociju Vaše firme postavljanjem oglasa na istaknute oglasne pozicije koje povećavaju vidljivost. Ako želite da oglas Vaše firme bude izdvojen od drugih te privuče veći broj potencijalnih mušterija, isticanje firme je najjednostavniji način za to.

Zato, ne dvoumite se već radite na marketingu svoje firme. Telefonoteka Vam može pomoći u tome. Bilo da tražite savet, sugestiju ili našu uslugu - tu smo. Reklama Vaše firme na našem sajtu je nešto sa čim počinjete.
Pozovite nas: 021/510-666; 021/510-777; 021/510-888 ili nas kontaktirajte putem mail-a na infoⒶtft.rs-->