KOMUNALNA POLICIJA NOVI SAD


Brojem zvezdica ocenite ovu firmu
Oceni firmu:   

 ( 1 / 1)

Poslovi Komunalne policije obavljaju se organizovanim prisustvom komunalnih policajaca na mestima održavanja reda u oblastima:
- Održavanja komunalnog i drugog zakonom uređenog reda od značaja za komunalnu delatnost. Podrazumeva održavanje reda u oblastima: javne čistoće, zauzeća javnih površina, kontrole radnog vremena ugostiteljskih objekata i objekata za priređivanje igara za zabavu i igara na sreću, isporuke i odvođenja voda, uređivanje i održavanje deponije, javna parkirališta, auto-taksi prevoz putnika, držanje i zaštita domaćih životinja, zaštita i održavanje zelenih površina i javnih plaža, uređivanje i održavanju pijaca, kućnog reda u stambenim zgradama, snabdevanje toplotnom energijom iz toplifikacionog sistema Novog Sada, uslovi i mere za uklanjanje objekta i uređivanje i održavanje deponija. Vršenja kontrole nad primenom zakona i drugih propisa i opštih akata iz oblasti komunalne i drugih delatnosti iz nadležnosti grada. Ostvarivanja nadzora u javnom gradskom, prigradskom i drugom lokalnom saobraćaju, u skladu sa zakonom i propisima grada. Zaštite životne sredine, kulturnih dobara, lokalnih puteva, ulica i drugih javnih objekata od značaja za grad. Održavanja gradskog reda:
- Podrazumeva podršku sprovođenju propisa kojima se obezbeđuje nesmetano odvijanje života u gradu, očuvanje gradskih dobara i izvršavanje drugih zadataka iz nadležnosti grada.
- Primenom zakonom utvrđenih ovlašćenja Komunalna policija izriče mandatne kazne, podnosi zahteve za vođenje prekršajnog postupka za prekršaje propisane Odlukama Grada Novog Sada, podnosi prijave nadležnom organu za učinjeno krivično delo i obaveštava drugi nadležni organ da preduzme mere iz svoje nadležnosti.broj komentara (1)

  • Goran Djokić 09/04/18 14:37

    Да постоји оцена 0 то бих дао. Беспосличари и нерадници.

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar

Detalji

Radno Vreme

00-24

-->