NUCLEUS ENERGY


Brojem zvezdica ocenite ovu firmu
Oceni firmu:   

 ( 5 / 2)

Preduzeće Nucleus Energy d.o.o. osnovano je sa ciljem da se unapredi razvoj i proizvodnja toplotnih pumpi. Iskustvo od 30 godina u proizvodnji toplotnih pumpi sa novim tehnologijama današnjice, omogućiće najefikasniji vid grejanja i hlađenja. Ono što vam toplotna pumpa omogućava pored komfora, efikasnog grejanja, niskih troškova eksploatacije jeste i izuzetno štedljivo hlađenje tokom leta.

Nucleus Energy je kao ekološki odgovorna kompanija prepoznala svoju obavezu da se pridruži naporima u smanjenju emisije CO2 i kao takva u svoju toplotnu pumpu vazduh/voda počela da ugrađuje HFO (HydroFluoroOlefin) gasove koji imaju GWP (GlobalWarmingPower) i do 99% manji od standardnih HFC (HydroFluoroCarbons) gasova. Time držimo korak sa novim svetskim standardima u očuvanju klimatskih uslova i ispunjenju najviših normi u pogledu ekologije.

Prateći svetske trendove u oblasti korišćenja obnovljivih izvora energije konstruisali smo toplotnu pumpu po najvišim standardima i novim tehnologijama koje nam omogućavaju izuzetne tehničke karakteristike i visoki stepen iskorišćenosti čime se naša toplotna pumpa svrstava u visoko energetski efikasne proizvode.

Nucleus toplotne pumpe osim visoko efikasnog režima grejanja i hlađenja ima opciju i za zagrevanje sanitarne vode. Široka primena i mogućnost da odgovore zahtevima za grejanjem i hlađenjem raznih poslovnih objekata (kancelarijski prostori, proizvodne hale), individualnih i kolektivnih stambenih objekata (kuće, zgrade), hotela, bazena, farmi kao i klizališta. Prateći svetske trendove i primenjujući najnovija dostignuća iz ove oblasti postigli smo da naše toplotne pumpe postižu visoke performanse i na temperaturama od -25˚C.

Ponosni smo na naše proizvode, jer su oni plod naše stručnosti i izuzetnog zalaganja svih zaposlenih u preduzeću. Među retkim proizvođačima smo, koji su spremni da formiraju toplotne stanice od nekoliko stotina kW-aDetalji