ES CAPITAL


Brojem zvezdica ocenite ovu firmu
Oceni firmu:   

 ( 0 / 0)


pogledaj oglase
Ideja projekta Telepska dolina je da se stanovnicima obezbedi savremen koncept stanovanja prilagođen potrebama savremenog života. Kroz projekat odgovaramo na zahteve tržišta kome želimo da ponudimo nešto više od stanovanja – luksuzne stanove, savremen koncept života sa svim potrebnim sadržajima unutar samog kompleksa.

Prilikom projektovanja naselja Telepska dolina ispoštovani su svi zahtevi u pogledu energetske efikasnosti objekata te su osigurani manji troškovi za energiju i održavanje objekta te kvalitetniji uslovi boravka u stambenim jedinicama.

Projekat predviđa maksimalno očuvanje postojećeg zelenila kao i proširenje zelenih površina, što će doprineti ulepšanju i kvaliteti svakodnevnog života stanara naselja Telepska dolina. Naša strast i ljubav u savremenom razvoju i novim ciljevima dovode nas do toga da postignemo više od sna. Projekat Telepska dolina se smatra izazovom, inovacijom, inkorporiranjem novih tehnologija i materijala i pruža vam jedinstvenu emociju i doživljaj.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, za rekordno vreme projekat Telepska dolina pretvorio se u jedan od vodećih u sektoru arhitekture, građevine i razvoja na tržištu. Svi naši klijenti imaju jedan zajednički faktor, a to je poverenje koje oni primećuju kroz usluge koje nudimo, kao i ukupno dokazano zadovoljstvo radom koji se radi. U kompaniji Investitor ES Capital 2013 doo verujemo u pružanje najviših standarda kako u poslovanju tako i u kvalitetu gradnje.