ES CAPITAL


Brojem zvezdica ocenite ovu firmu
Oceni firmu:   

 ( 0 / 0)

Ideja projekta Telepska dolina je da se stanovnicima obezbedi savremen koncept stanovanja prilagođen potrebama savremenog života. Kroz projekat odgovaramo na zahteve tržišta kome želimo da ponudimo nešto više od stanovanja – luksuzne stanove, savremen koncept života sa svim potrebnim sadržajima unutar samog kompleksa.

Prilikom projektovanja naselja Telepska dolina ispoštovani su svi zahtevi u pogledu energetske efikasnosti objekata te su osigurani manji troškovi za energiju i održavanje objekta te kvalitetniji uslovi boravka u stambenim jedinicama.

Projekat predviđa maksimalno očuvanje postojećeg zelenila kao i proširenje zelenih površina, što će doprineti ulepšanju i kvaliteti svakodnevnog života stanara naselja Telepska dolina. Naša strast i ljubav u savremenom razvoju i novim ciljevima dovode nas do toga da postignemo više od sna. Projekat Telepska dolina se smatra izazovom, inovacijom, inkorporiranjem novih tehnologija i materijala i pruža vam jedinstvenu emociju i doživljaj.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, za rekordno vreme projekat Telepska dolina pretvorio se u jedan od vodećih u sektoru arhitekture, građevine i razvoja na tržištu. Svi naši klijenti imaju jedan zajednički faktor, a to je poverenje koje oni primećuju kroz usluge koje nudimo, kao i ukupno dokazano zadovoljstvo radom koji se radi. U kompaniji Investitor ES Capital 2013 doo verujemo u pružanje najviših standarda kako u poslovanju tako i u kvalitetu gradnje.