16.03.2018.

Kako do bodova?

BODOVANJE NA SAJTU TELEFONOTEKE

Registracija fizičkog lica na sajtu www.tft.rs

Ukoliko pristupate kao fizičko lice, kliknite na neku od tri ponuđene ikonice: Facebook, Google+ ili Twitter (u zavisnosti od toga gde imate otvoren nalog) i automatski ćete biti registrovani na sajtu www.tft.rs.

Nakon procesa registracije, otvoriće Vam se prozor sa Vašim profilnim podacima: Vaše ime, email, ukupan broj zarađenih i potrošenih bodova.

Bodove možete zaraditi:

  • Davanjem ocene nekoj firmi putem zvezdica: od minimum jedne do maksimalnih pet zvezdica
  • Ostavljanjem komentara
  • Deljenjem na društvenim mrežama
  • Kontaktiranjem firmi preko kontakt forme na sajtu www.tft.rs
  • i tako što će se neko, po Vašoj preporuci, registrovati na sajtu www.tft.rs.

Korišćenje bodova.

Bodove koje zaradite na sajtu www.tft.rs možete koristiti za plaćanje robe i usluga koje će oglašivači na sajtu www.tft.rs da postave kao dostupne za taj vid plaćanja. Na sajtu će biti naglašeno koji oglašivač (firma) nudi mogućnost da deo svojih usluga ili robe možete platiti bodovima zarađenim na ovom sajtu.

Plaćanje se vrši skeniranjem QR koda (koji će biti vidno istaknut na lokaciji na kojoj oglašivač posluje) i odobravanjem da se određeni iznos bodova prebaci sa Vaše kartice na karticu oglašivača. Ceo proces je automatizovan isoftverski zaštićen, pa ne postoji mogućnost greške ili zloupotrebe. Da bi što lakše koristili uslugu plaćanja bodovima, neophodno jeda na Vašem pametnom (smart) uređaju imate instaliranu aplikaciju za čitanje ovih (QR) kodova. Besplatnu aplikaciju za skeniranje QR kodova možete preuzeti klikom ovde.

Napomena:

* Da bi fizičko lice ocenilo neku kompaniju ili ostavilo komentar, mora biti registovano na sajtu www.tft.rs.

* Ocenjivanjem i ostavljanjem komentara o nekoj kompaniji, Vi pomažete informisanosti drugih osoba kojima preporučujete da sarađuju sa tom kompanijom.

* Bodovi će biti prikazani na Vašem profilu nakon provere I odobrovanja od strane našeg tima.

* Telefonoteka ima pravo da Vaš komentar ne objavi ako nije u skladu sa zakonskim propisima i pravilima. Molimo Vas da pročitate pravila i obaveze registrovanih korisnika pre ostavljanja komentara.


Ukoliko pristupate sajtu kao pravno lice,  imate mogućnost da samostalno uređujete svoju prezentaciju na našem sajtu tako što će popuniti zahtev za preuzimanje biznis naloga. Pravna za ulaz u svoj biznis nalog koriste email adresu kojom su registrovali svoju firmu na našem sajtu. Da bi prezentacija pravnog lica bila prikazana na našem sajtu, neophodno je da pravno lice potpiše Ugovor o oglašavanju i dostavi oglasnu deklaraciju, kao i da izvrši uplatu za oglas po aktuelnom cenovniku Telefonoteke. Pravna lica (oglašivači) na sajtu www.tft.rs imaju mogućnost da u svom delu (biznis nalogu) kreiraju ponudu (akciju) za fizička lica koja će podrazumevati delimično plaćanje bodovima koje su fizička lica zaradila na sajtu www.tft.rs. Ponude  koje će se moći platiti bodovima, oglašivač samostalno određuje. Bodove koje oglašivač dobije od korisnika za pruženu uslugu (prodatu robu), pravno lice može koristiti u istu svrhu kao i fizičko lice.