16.03.2018.

Kako do bodova?

BODOVANJE NA SAJTU TELEFONOTEKE

Registracija fizičkog lica na sajtu www.tft.rs

Ukoliko pristupate kao fizičko lice, kliknite na neku od tri ponuđene ikonice: Facebook, Google+ ili Twitter (u zavisnosti od toga gde imate otvoren nalog) i automatski ćete biti registrovani na sajtu www.tft.rs.

Nakon procesa registracije, otvoriće Vam se prozor sa Vašim profilnim podacima: Vaše ime, email, ukupan broj sakupljenih i prenetih bodova.

Bodove možete sakupiti:

  • Davanjem ocene nekoj firmi putem zvezdica: od minimum jedne do maksimalnih pet zvezdica
  • Ostavljanjem komentara
  • Deljenjem na društvenim mrežama
  • Tako što će se neko, po Vašoj preporuci, registrovati na sajtu www.tft.rs.

Korišćenje bodova.

Bodove koje sakupite na sajtu www.tft.rs možete koristiti za ispunjavanje uslova radi kupovine robe ili usluga po sniženim cenama koje je oglašivač postavio na sajtu www.tft.rs.

Prenos bodova se vrši skeniranjem QR koda (koji će biti vidno istaknut na lokaciji na kojoj oglašivač posluje) i odobravanjem da se određeni iznos bodova prenese sa Vaše kartice na karticu oglašivača. Ceo proces je automatizovan i softverski zaštićen, pa ne postoji mogućnost greške ili zloupotrebe. Da bi što lakše koristili akcijske ponude, neophodno je da na Vašem pametnom (smart) uređaju imate instaliranu aplikaciju za čitanje ovih (QR) kodova. Besplatnu aplikaciju za skeniranje QR kodova možete preuzeti klikom ovde.

Napomena:

* Da bi fizičko lice ocenilo neku kompaniju ili ostavilo komentar, mora biti registovano na sajtu www.tft.rs.

* Ocenjivanjem i ostavljanjem komentara o nekoj kompaniji, Vi pomažete informisanosti drugih osoba kojima preporučujete da sarađuju sa tom kompanijom.

* Bodovi se prikazuju na Vašem profilu nakon provere i odobrovanja od strane našeg tima.

* Telefonoteka ima pravo da Vaš komentar ne objavi ako nije u skladu sa zakonskim propisima i pravilima. Molimo Vas da pročitate pravila i obaveze registrovanih korisnika pre ostavljanja komentara.


Ukoliko pristupate sajtu kao pravno lice,  imate mogućnost da samostalno uređujete svoju prezentaciju na našem sajtu tako što će popuniti zahtev za preuzimanje biznis naloga. Pravna lica za ulaz u svoj biznis nalog koriste email adresu kojom su registrovali svoju firmu na našem sajtu. Da bi prezentacija pravnog lica bila prikazana na našem sajtu, neophodno je da pravno lice potpiše Ugovor o oglašavanju i dostavi oglasnu deklaraciju, kao i da izvrši uplatu za oglas po aktuelnom cenovniku Telefonoteke. Pravna lica (oglašivači) na sajtu www.tft.rs imaju mogućnost da u svom delu (biznis nalogu) kreiraju ponudu (akciju) koja će podrazumevati da se određeni broj bodova zarađenih na sajtu www.tft.rs prebaci na njihovu karticu kao preduslov za učešće u kupovini akcijskih proizvoda i usluga. Neophodan iznos bodova za ostvarivanje prava na kupovinu po sniženoj (akcijskoj) ceni, oglašivač samostalno određuje. Bodove koje oglašivač dobije od korisnika za pruženu uslugu (prodatu robu), pravno lice može koristiti u istu svrhu kao i fizičko lice.