BlogHakerski napadi današnjice

Možda ste čitali o sajber napadima, ali i ako niste sigurno ste čuli ranije o virusima, hakerima i slično. Šta je to sajber napad, ko je ugrožen i šta nas čeka u budućnosti? Pročitajte više na sajtu Telefonoteke.

Detaljnije

A šta je to Brend?

Važno je razumeti da postoji velika razlika između obične reklame za neki proizvod, i marketinške strategije za plasman brenda. No pre svega, šta je zapravo "brend"?

Detaljnije

Kupovina televizora, kako izabrati ?

Kupovina televizora danas za većinu potrošača nosi mnogo dilema. Nedoumice potiču od pojave novih tehnologija, novih mogućnosti koje se opisuju nekim uglavnom malo poznatim izrazima i skraćenicama. Nadamo se da će Vam neke od ovih preporuka koristiti, pisane su sa željom da Vas što realnije informišemo kako bi se smanjila mogućnost da izabrani televizor ne ispuni vaša očekivanja.

Detaljnije

Zašto je deci potreban letnji kamp?

Postoji tolika konkurencija za dečije vreme tokom leta – sportski treninzi, letnje škole, zasluženi odmori, ali ne treba zaboraviti vrednost kamperskog doživljaja – kamp je dar koji možemo dati našoj deci od kojeg mogu da imaju koristi i da pamte zauvek.

Detaljnije