14.05.2018.

Akcije na sajtu Telefonoteke

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da smo aktivirali mogućnost objavljivanja akcija firmi koje su oglašene na našem sajtu. Kreiranjem akcije na sajtu www.tft.rs dodatno predstavljate Vaše usluge ili proizvode koje želite ponuditi po sniženoj (akcijskoj) ceni. Vaši klijenti moraju sakupiti dovoljan broj bodova, preneti ih na Vašu karticu kako bi stekli pravo na popust u sklopu Vaše akcije.

Bodove, koje ovako sakupite, možete koristiti kao osnov za ostvarivanje prava na popust prilikom plaćanja usluga ili proizvoda koje drugi oglašivači postave kao svoju akciju. To praktično znači da odobren akcijski popust ostaje Vama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kada kreirate Vašu akciju, automatski generišete QR kod koji možete odštampati i postaviti na vidno mesto lokacije na kojoj poslujete. Da bi Vaši klijenti mogli preneti bodove, neophodno je da na svom pametnom (smart) uređaju imaju instaliranu aplikaciju za čitanje QR kodova. Besplatna aplikacija za skeniranje QR kodova se može preuzeti klikom ovde. Prenos se jednostavno obavlja skeniranjem QR koda i odobravanjem da se određeni broj bodova prebaci sa kartice Vašeg klijenta na Vašu karticu. Ceo proces je automatizovan i softverski zaštićen, pa ne postoji mogućnost greške ili zloupotrebe. Takođe, ovaj proces se može realizovati i preko samog sajta www.tft.rs obavljanjem jednostavne procedure, za uputstvo kliknite ovde.

 


Imate pitanja? Kliknite OVDE.